Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Οι ελιές μας . Από την παραγωγή ...στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.




 Τις μαζέψαμε από τα δεντράκια μας, τις χτυπήσαμε με το σφυρί, τις βάλαμε στο νερό, αλλάξαμε το νερό, ξανά αλλάξαμε το νερό, και ξανά και ξανά και μετά τις αφήσαμε στο βαρελάκι με διάφορα αρωματικά που είπαν τα παιδιά.(εγώ πραγματικά δεν ήξερα τίποτα από όλα αυτά. Τα παιδιά μου έδιναν οδηγίες.) Και περιμέναμε. Εν τω μεταξύ ετοιμάσαμε την ετικέτα. Τη ζωγραφίσαμε. Δώσαμε όνομα στο προϊόν μας. Και με τη βοήθεια της Popi Karemfilli τις βάλαμε σε συσκευασία. Βάλαμε και την ετικέτα μας και έτοιμες οι ελιές μας.

Τις υποσχεθήκαμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ν Προποντίδας. Από εβδομάδα λοιπόν θα τις φέρουμε. Από τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου Ν Μουδανιών.








1 σχόλιο:

  1. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful information specially the last part I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you and good luck.
    vinilos decorativos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Κυρά Σαρακοστή

   Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, ετοιμάσαμε στο ολοήμερο , την Κυρά Σαρακοστή για να μετρήσουμε τις εβδομάδες  μέχρι το Πάσχα.