Σας καλωσορίζουμε στην παρέα του Α΄ τμήματος του 2ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΜια καινούρια εβδομάδα ξεκίνησε. Τα παιδιά ήρθαν στο σχολείο, με λιγότερα κλάματα. Χαιρέτησαν τις μανούλες και τους μπαμπάδες και συνάντησαν τους φίλους τους. Αφού παίξανε λίγο μαζευτήκαμε στην παρεούλα .

Είπαμε την ημερομηνία 

                                               

                                                             σημειώσαμε τον καιρόμετρήσαμε τους μαθητές μας.
Καιρός τώρα να γνωρίσουμε καλύτερα την τάξη . Ονομάσαμε λοιπόν τις γωνιές , είπαμε τον αριθμό των ατόμων που θα παίζουν εκεί και κολλήσαμε τις πινακίδες.( Οι κάρτες είναι από πέρσι και είναι από το blog  http://xwrapaidiwn.blogspot.gr/search?q=%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82 )Να γνωρίσουμε όμως και τα ονόματα μας. Τα παιδιά πήραν τις καρτέλες με το όνομά τους. Άλλα τα ήξεραν και άλλα τα βοηθήσαμε . Έπαιξαν λίγο με αυτές.,τις παρατήρησαν , βρήκαν ονόματα που αρχίζουν από το ίδιο γράμμα, που τελειώνουν στο ίδιο γράμμα, τα σύγκριναν. Στη συνέχεια τα έβαλαν στο παρουσιολόγιο , στο ζωάκι που ήθελε το καθένα. Περιμένουμε και τις φωτογραφίες για να ολοκληρωθεί.Ονόματα όμως βάλαμε και στα συρτάρια μας αλλά και στη παπουτσοθήκη.


Τέλος επισκεφτήκαμε και την τουαλέτα και βάλαμε στις πόρτες .τις κατάλληλες ταμπελίτσες.Ουφ .Ώρα για λίγο γυμναστική και φυσικά μαζί με λίγη μουσική .

                                                 Πω πω . Σαν να πεινάσαμε. Ώρα για πρωινό.Η ημέρα μας τελείωσε με ένα τραγουδάκι. Μάθαμε και τραγουδήσαμε το ΕΔΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ και στη συνέχεια το ζωγραφίσαμε.

Τα λογάκια από το τραγούδι για να το μάθουν και οι γονείς  (τα δανειστήκαμε απο το blog  της Ανθής http://dreamskindergarten.blogspot.gr/)


3 σχόλια:

Eλένη Μαμανού είπε...

Μπράβο Κική !!!Πολύ ωραία !!! Συγχαρητήρια !!

Pitsina είπε...

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΚΗ.ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

marilia είπε...

Καταπληκτικές οι φατσούλες για το παρουσιολόγιο! Κλέβω και για την Α' μου! :) Ευχαριστοφιλί

Καλή σχολική χρονιά! :)

Δημοσίευση σχολίου