Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ. .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

  Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική συνάδελφο Σουλτάνα Μάνεση, απο τη σελίδα ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ                   ( http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/ ) με το μοναδικό υλικό που μας προσφέρει, για το βραβείο που πρόσφερε στις Χαρούμενες Φατσούλες



Με τη σειρά μου θα δώσω 5 βραβεία  στα ακόλουθα ιστολόγια: 

1)  ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ    http://eimaipaidi.blogspot.gr/ 

2)1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ   http://edo-nipiagogio.blogspot.gr/

3)ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ  http://tetradiosyntagon.blogspot.gr/

4)KINDERGARDEN TEACHER http://sevarosenew.blogspot.gr/

5)Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ  http://elenikat.blogspot.gr/

(ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
1. Να δημιουργήσετε link για το Blog που παραλάβατε το βραβείο!

2. Να τοποθετήσετε το βραβείο στο post σας.

3.Να δώσετε με τη σειρά σας το βραβείο σε 5 blogs με λιγότερους από 200  followers.

4. Να ειδοποιήσετε τα 5 blogs  που επιλέξατε για βραβείο)

Είναι πολλές οι σελίδες που εκτιμώ και θαυμάζω για τη δουλειά που γίνετε  και θα ήθελα να δώσω τα βραβεία , αλλά προσπάθησα να επιλέξω σελίδες που δεν βραβεύτηκαν ( τουλάχιστον μέχρι την ώρα που έγραφα) .

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια Κικη για το βραβειακι σου και μπραβο στη Σινα και στα υπολοιπα κοριτσια. Η Σινα κανει καταπληκτικη δουλεια που παρακολουθω ανελλιπως. Ειμαι σιγουρη οτι και ολες οι υπολοιπες bloggers το αξιζουν πραγματικα. Θα τις επισκεφθω αμεσα για να το επιβεβαιωσω κιολας:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κάνετε και κοκκινίζω κορίτσια!! Εν τω μεταξύ look who is talking... η Κική της οποίας η δουλειά και αυτά που κάνει με τα παιδάκια είναι το κάτι άλλο!! Το έχω ξαναπεί. Μακάρι όλες οι νηπιαγωγοί να είχαν την όρεξη και την αγάπη της Κικής, τότε όλα τα παιδιά θα πήγαιναν στην πρώτη ξεφτέρια!Καταρχήν να διευκρινίσω ότι δεν είμαι crafter, υπάρχουν άλλα blog που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από τη δική μου. Απλά τα Χριστούγεννα με εμπνέουν πολύ. Προτιμώ τις παρουσιάσεις άλλων:) Διαθέτουν και καλύτερη φωτογραφική...:))
    Λοιπόν ευχαριστώ για την τιμή Κική και το βραβείο. Το παραλαμβάνω, αναρτησούλα όμως θα κάνω αύριο (καθότι αργά. Φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Κυρά Σαρακοστή

   Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, ετοιμάσαμε στο ολοήμερο , την Κυρά Σαρακοστή για να μετρήσουμε τις εβδομάδες  μέχρι το Πάσχα.