Το 2012 φτιάξαμε για πρώτη φόρα
Χριστουγεννιάτικα στολίδι από ζυμάρι με σαμπουάν και αλεύρι .
Από τότε και κάθε χρόνο σχεδόν
φτιάχνουμε αυτή τη συνταγή
Χρειαζόμαστε
Μισή κούπα σαμπουάν κάθε τύπου
Μία -δύο κούπες αλεύρι .
Λιγο χρώμα μέσα στο ζυμάρι
και αρκετή χρυσόσκονη
Τα αφήνουμε να στεγνώσουν δυο μέρες περίπου
πάνω στο καλοριφέρ ή στον ήλιο
και όλος ο τόπος θα μοσχοβολήσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου