Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Διάκριση του έργου μας Π@Π@ΚΙ SOS #SkillsLabs στις Καλές Πρακτικές του eTwinning!

 


Τo eTwinning έργο μας Π@Π@ΚΙ SOS #SkillsLabs,  που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2021-2022 και βραβεύτηκε και με το Education Leaders Awards 2023,  συμπεριλήφθηκε στον Οδηγό Καλών Πρακτικών eTwinning .

Το eTwinning έργο Π@Π@ΚΙ SOS με ιδρύτριες τις νηπιαγωγούς Μαρίνα Ζαχαριά και Αριάδνη Ευαγγελοπούλου, ήταν ένα έργο βασισμένο στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων παρέχοντας συνδετικούς κρίκους από το ένα εργαστήριο στο άλλο, ώστε να υπάρχει συνέχεια και νόημα για τα παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να καλλιεργήσουν ήπιες και ψηφιακές δεξιότητες, αναπτύσσοντας ενσυναίσθηση, αποκτώντας αξίες ζωής (Life skills) και ευαισθησίες σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Οι δραστηριότητες STEΑM έδωσαν το έναυσμα στα παιδιά να εξασκηθούν στην επιστημονική και υπολογιστική σκέψη, κάνοντας πειράματα, να αναπτύξουν δημιουργική κριτική σκέψη και μια πρωτότυπη νόηση, γνωρίζοντας ταυτόχρονα, μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων, τη ρομποτική. Παράλληλα, καθοριστική ήταν η συμβολή τους στην καλλιέργεια της ομαδικότητας, της επικοινωνίας και της συνεργασίας των μαθητών εντός κι εκτός σχολικής τάξης.
Ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή του έργου μας!
Μπορείτε να δείτε το έργο μας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όνομα, ζώα φυτά... για το Πάσχα

  Όνομα, ζώα, φυτά για το Πάσχα. Εσείς παίζατε όνομα ζώα φυτά στην παιδική σας ηλικία;. Εμείς παίζουμε συχνά στην τάξη μας. Αυτή τη φορά όμω...